Siena & Chianti

'...Vanuit ons appartement in een van de bijbehorende boerenwoningen hadden we prachtig uitzicht over de omgeving. Alles zo mooi groen en in bloei!..'
Typologie: Agricultureel landgoed met zwembad en restaurant
Aantal vakantiehuizen: 6

Appartement 2 personen: 630-747 euro/week 

Appartement 4 personen: 812-980 euro/week

Appartement 6 personen: 1323-1470 euro/week

Het Borgo Buoninsegna is een agricultureel landgoed van maar liefst 320 hectares aan wijnranken en olijfbomen, gelegen ten zuidoosten van Siena. De imposante en schitterende centrale villa herbergt enkele kamers die op B&B basis worden verhuurd, in de aanliggende boerenwoningen zijn nette appartementen gevestigd die voor vakantiedoeleinden gehuurd kunnen worden. De belangrijkste producten van het land, de rode Toscaanse wijn en de olijfolie (extra vergine) worden via een aantal internationele importeurs door heel Europa verkocht. Het landgoed biedt haar gasten twee zwembaden, de ruimte om de villa en haar boerenwoningen wordt geaccentueerd door bossen, maar ook graan en zonnebloemvelden die in de zomer zorgen voor mooie kleuren.

lees verder
Agriturismo Buoninsegna is beoordeeld door 29 klanten:  (4.5)
'...De gastvrijheid van Alessandra & Mauro is geweldig...'
Typologie: Agriturismo tussen Siena en San Gimignano
Aantal vakantiehuizen: 4

Appartement 2 personen: 546-728 euro/week

Appartement 3 personen: 644-847 euro/week

Appartement 4 personen: 798-1050 euro/week

Het agriturismo Pieve di San Martino is gelegen in de gemeente Colle di Val d'Elsa, wereldwijd bekend vanwege de kristalproductie. Rond het gebouw ligt een prachtige tuin met zwembad (14 x 7m), nabij het zwembad, een stukje lager op de heuvel, ligt een sport/voetbalveldje. De eigenaren, de familie Pineschi, produceren een Chianti wijn en olijfolie. De ligging tussen Siena en San Gimignano is letterlijk het centrum van Toscane, ook Florence is goed aan te rijden. De locatie is het klassieke voorbeeld van het begrip 'Toscaans platteland', groen en weelderig in het voorjaar, zonnig en goud in de zomer.

lees verder
Agriturismo Pieve Martino is beoordeeld door 3 klanten:  (4.5)
'...Wij hebben een heerlijk verblijf gehad bij Paterno! Renzo was supervriendelijk en gastvrij...'
Typologie: Agriturismo met zwembad
Aantal vakantiehuizen: 6

Appartement 2 personen: 798 euro/week

Appartement 3 personen: 980 euro/week

Appartement 6 personen: 1197 euro/week

Agriturismo Paterno, ondergedompeld in een van de meest tot de verbeelding sprekende gebieden van Toscane; de Chianti Senese, wordt omringd door wijngaarden en olijfbomen met op de achtergrond een fabelachtig panoramisch uitzicht op de middeleeuwse torens van San Gimignano. Het zonnig gelegen zoutwater zwembad (7 x 14 meter, diepte 1,40 m) biedt een panoramisch uitzicht over het Toscaanse landschap. De zonneweide rond het zwembad is voorzien van ligstoelen en parasols.  

lees verder
Agriturismo Paterno is beoordeeld door 2 klanten:  (4.5)