Aanbod in ItaliŽ

Vakantiewoning Toscane

Vakantiewoning Toscane

Naast het aanbod van agriturismi en vakantiehuizen bieden we een aantal particuliere vakantiewoningen aan. Dit zijn huizen in Toscane van eigenaren waarvoor we bemiddelen of woningen die we zelf in beheer hebben. Bij aankomst treft u de eigenaar zelf, met de sleutels en een korte uitleg in het huis. Als u het aantrekkelijk vindt om huizen direct van een Toscaanseeigenaar te huren, is deze collectie een interessante aanvulling.

 

De collectie aan particuliere vakantiewoningen vindt u op:

 

www.vakantiewoningtoscane.com

Agriturismo in Toscane

Agriturismo in Toscane

Een authentieke manier om kennis te maken met het échte Toscane is door te verblijven in een agriturismo. Een agriturismo is op de eerste plaats een boerenbedrijf dat zich bezig houdt met de productie van olijfolie, wijnen en vaak ook kazen en marmelades. Vaak zijn het familiebedrijven, kleine ondernemers die van generatie op generatie de traditie voorzetten. Mensen die dicht bij de natuur staan en de rijkdommen daarvan op een respectvolle, eerlijke manier gebruiken. De laatste jaren is daar een dimensie aan toegevoegd; het toerisme. De landhuizen ontvangen gasten die zoeken naar een ontspannen verblijf en daarnaast nieuwsgierig zijn naar de lokale gebruiken. De kunst is om tussen de wildgroei de ideale mix te vinden tussen comfort, professionaliteit, gastvrijheid en authenticiteit.

 

Ons zorgzuldig geselecteerde aanbod aan agriturismi vindt u op:

 

www.agriturismotoscane.com.

Villa in Toscane

Villa in Toscane

Ik wil graag specifiek onze villa's in Toscane in een bijzonder daglicht stellen. Dit zijn stuk voor stuk bijzondere woningen, waarbij het voor de huurder prettig is te kunnen vertrouwen op een persoonlijke assistentie. Daarom heb ik zelf een klein programma van villa's samengesteld, waarvan ik de verhuur wil combineren met het aanbieden van op maat gemaakte services. Zo help ik u met een workshop Toscaans koken, tickets voor de musea in Siena en Florence, het bezoeken van een voetbalwedstrijd, het spelen van golf en het organiseren van een wijnproeverij in de directe omgeving van de villa.

 

Voor de collectie aan vakantievilla's gaat u naar: 

 

www.villatoscane.nl

Umbria, regio van boeren én artiesten

Umbria, regio van boeren én artiesten

Umbrië is het groene hart van Italië. De regio bestaat uit bergland en heuvelland. Door klimatologische en geologische omstandigheden samen met een zorgvuldige bewerking van de mens is het landschap aantrekkelijk en gevarieerd. Umbrië doet aan als een lappendeken van alle tinten groen die op de heuveltoppen door stadjes en dorpjes grijsbruin kleurt. De middeleeuwen hebben hier de tijd doen stilstaan. Historische steden bieden de bezoekers vele bezienswaardigheden terwijl de natuur veel variëteit biedt. 

 

Naar de website: www.AgriturismoUmbrie.com

De betoverende Amalfikust

De betoverende Amalfikust

De Amalfikust is een natuurrijke kustlijn met hoge kliffen, pittoreske dorpjes en mooie stranden. Sinds 1997 benoemd tot UNESCO werelderfgoed en uitgeroepen tot mooiste van Europa. De Amalfikust ligt ten zuiden van de Golf van Napels. Culturele uitstapjes naar de stad Napels, de vulkaan Vesuvius met haar opgravingen Pompeji en Ercolano, Sorrento en naar de eilanden Capri, Ischia en Procida behoren tot de mogelijkheden. In het voorjaar en de herfst toont de romantische kust haar mooiste kleuren.

 

Naar de website: www.amalfikust.nl

Rome, bron van beschaving

Rome, bron van beschaving

In Rome komen werelden bij elkaar. De oude schatten, haarfijn geconserveerd en uitgestald in al haar pracht en praal, de rijkdommen in de San Pietro, de kracht van het mysterieuze Pantheon. Rome is een museum dat getuigt van de oorsprong van de menselijke beschaving. De straten van Rome verkennend, rest de bezoeker niets anders dan verwondering over de verrichtingen van de mens in het verleden. En juist dat oneindige contrast met het nu, wekt een diep respect op voor de stad.

 

Naar de website: www.appartementrome.nl